Stage Solutions is uw partner voor podiumbouw, standenbouw en eventsupport. Onze diensten zijn steeds afgestemd op uw wensen en budget.

Totaalservice

Een belangrijk evenement voor uw professionele contacten in het verschiet? Dan hebt u zeker geen tijd te vergeten! Wij zorgen graag voor de complete inrichting van uw locatie, rekening houdend met uw publiek, een eventueel thema én uw budget.

Voor al uw opendeurdagen, personeelsfeesten, inhuldigingen, .. Zoek niet langer tussen de talrijke DJ’s, decorateures, security firma’s, podiumbouwers, etc, .. Wij zorgen er wel voor dat u uw tijd anders en nuttiger kan besteden!

Evenementenhek

U hebt vast geen zin in onbetalenden pottekijkers! Deze evenementenhekken zorgen voor een complete visuele afscherming van de locatie. De hekken worden ook geleverd zonder zeil, indien u alsnog het overzicht wil bewaren, maar bepaalde zones voor het publiek ontoegankelijk wil maken.

Crowd barriers

Om de veiligheid van artiest, crew en publiek te garanderen kan u beroep doen op onze Prolyte crowd barriers.

tijdelijke evenementenvloeren

De kunststof vloeren van Floor 4 Events kennen uitgebreide gebruiksmogelijkheden.

  • Stadions, sportvelden: voor het afdekken en beschermen van uw sportvloer voor evenementen, demonstraties en productpresentaties.
  • Festivals, evenementen: voor het egaliseren van het terrein waarop uw evenement plaatsvindt.
  • Beurzen, tentenbouw: als een representatieve (onder) vloer
  • Divers: als voetpaden, parkeerplaatsen, tijdelijke wegen .
Ga naar de website van Floor 4 Events